کارت گرافیک ایسوس ROG STRIX RTX 3080 O10G WHITE GAMING

در حال حاضر هیچ فروشگاهی این محصول را موجود نکرده است.

لیست فروشندگان (0)
0 نظر ثبت شده

فروشگاههای اینترنتی

نظرات کاربران

کارت گرافیک

کارت گرافیک یکی از مهم ترین اجزای کامپیوتر است و افرادی که با نرم افزار های سنگین گرافیکی کار می کنند یا اهل گیمینگ هستند، باید بهترین کارت گرافیک را خریداری کنند. کارت گرافیک دو نوع دارد: کارت گرافیک یکپارچه (integrated) و کارت گرافیک مجزا (discreet). کارت گرافیک یکپارچه همراه با پردازنده یا cpu است و برای کار های معمولی مناسب است. کارت گرافیک مجزا از پردازنده جداست و به یک اسلات توسعه در مادربرد اضافه می شود. کارت گرافیک مجزا قوی تر است و برای کار های گرافیکی و گیمینگ استفاده می شود. شرکت های AMD و Nvidia دو شرکت مهم تولید کارت گرافیک هستند.


سوالات متداول


GPU پردازنده ای است که در داخل کارت گرافیک قرار دارد و یکی از بخش های کارت گرافیک است. بسیاری از افراد این دو را با یکدیگر اشتباه می گیرند. در اغلب موارد وقتی کسی می گوید کارت گرافیک، در واقع به GPU یا واحد پردازش گرافیکی اشاره می کند. کارت گرافیک علاوه بر GPU اجزای دیگری مانند حافظه و فن دارد. بعضی از دستگاه ها بدون کارت گرافیک و با GPU به تنهایی کار می کنند.

کارت گرافیک مسئول رندر شدن تصاویر بر روی صفحه نمایش است. این تصاویر می توانند عکس، ویدیو، بازی، اسناد و دیگر چیز های معمول دسکتاپ باشند. کارت گرافیک دستورالعمل های برنامه های کامپیوتر را به صورت تصویر بر روی صفحه نمایش نشان می دهد. کارت های گرافیک جدید به طور همزمان تعداد زیادی از دستورالعمل ها را به طور همزمان پردازش می کنند. پردازنده یا cpu اطلاعات را به کارت گرافیک ارسال می کند، کارت گرافیک از طریق GPU داده ها را پردازش می کند، حافظه داخلی خود را به روز می کند و تصمیم می گیرد کدام پیکسل ها بر روی صفحه نمایش داده شوند.

ایسوس، MSI، گیگابایت، EVGA، ZOTAC، Nvidia، AMD، PNY، ASRock و Palit بهترین برند های کارت گرافیک هستند.

وقتی می خواهید کارت گرافیک خریداری کنید، با انواع مختلفی مواجه خواهید شد و هر کدام از این انواع عملکرد های متفاوتی دارند. مهم ترین چیزی که باید در نظر بگیرید، نحوه استفاده شما از کارت گرافیک است. اگر از نرم افزار های سنگین گرافیکی استفاده می کنید و اهل گیمینگ هستید، بهتر است بیشتر هزینه کنید و کارت گرافیک باکیفیتی بخرید. اما اگر یک کاربر عادی هستید، یک کارت گرافیک معمولی برای شما مناسب است. بهتر است ابتدا بنچ مارک کارت گرافیک و GPU را بررسی کنید. سپس در هنگام خرید کارت گرافیک به این ویژگی ها توجه کنید:
• میزان حافظه کارت گرافیک: اگر اهل گیمینگ هستید، یک کارت با حداقل 6 یا 8 گیگابایت ظرفیت بخرید. اگر رزولوشن شما 4k است، به ظرفیت بالای 8 گیگ نیاز دارید.
• فرم فاکتور: بیشتر کارت های گرافیک به صورت full-height هستند و دو اسلات توسعه یا بیشتر دارند. اگر مادربرد شما mini-ITX است، به دنبال یک کارت گرافیک mini باشید.
• پهنای باند: هر چقدر این عدد و سرعت حافظه بیشتر باشد، کارت گرافیک عملکرد بهتری دارد.
• توان طراحی حرارتی: در زمان خرید کارت گرافیک، باید به میزان برق مصرفی کارت گرافیک و پردازنده توجه کنید. میزان برق تولید شده منبع تغذیه باید با میزان برق مصرفی هر دو دستگاه تناسب داشته باشد.